7 Mai 2014

Dorohoi, 8 MAI 2014

 

Fundaţia CORONA Iaşi, în parteneriat cu Asociatia CLARA din Dorohoi, implementează începând cu data de 16.04.2014 proiectul regional cu titlul „+ FEMINA”.

În cadrul acestui proiect se va organiza în perioada IUNIE 2014 – SEPTEMBRIE 2014 în Dorohoi un curs de calificare, nivel I, pentru ocupația de lucrător în TRICOTAJE-CONFECTII, pentru 20 de femei cu domiciliul stabil sau reședința in judetul Botoșani care urmează a fi selectate până la data de 30 mai 2014.

Cursul va avea o durata de 360 de ore (120 de ore pregătire teoretică și 240 de ore pregătire practică) și se va finaliza cu un examen de absolvire.

DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII:

a) Dosar

b) Formular de inscriere la curs

c) BI/CI – original si copie

d) Certificat de casatorie, după caz – original si copie

e) Act de studii (pentru ultima forma de invatamant absolvita) – original si copie

f) adeverinta de la medicul de familie ca este apt sa participe la cursurile de calificare.

Modalitate de depunere a dosarelor: Direct: la sediul Asociatiei Clara, Str. Dumitru Furtună nr. 18, Dorohoi, de luni până vineri între orele 10.00 – 14.00, persoana de contact: Daniela Avasilichioaei –expert recrutare.

PARTICIPAREA LA PROGRAM ESTE GRATUITĂ!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This