Asociația ”Clara” Dorohoi, în parteneriat cu Agenția Județeană de Prestații Sociale Botoșani implementeaza proiectul cu titlul “Formare continuă – calitate crescută a muncii”, cod contract POSDRU/108/2.3/G/79643, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 2.3 ”Acces și participare la formare profesională continuă (FPC)”.

În cadrul acestui proiect a organizat în perioada   decembrie 2012-ianuarie 2013  în Dorohoi un curs de calificare pentru ocupația de lucrător în tricotaje-confectii (cod COR 7433.1.4 ), pentru 28 de persoane cu domiciliul stabil sau reședința in judetul Botoșani.

Cursul a avut o durata de 360 de ore (120 de ore pregătire teoretică și 240 de ore pregătire practică) și s- a finalizat cu un examen de absolvire.

 

Criteriile de selectie pentru participanții la curs au fost următoarele:

  • Să fie angajat
  • sa fie absolventi ai scolii generale obligatorii (conform Legii invatamantului nr. 84/1995) sau ai invatamantului obligatoriu raportat la data absolvirii de catre acestia.
  • domiciliul stabil sau reședința in judetul Botoșani

PARTICIPAREA LA PROGRAM A FOST GRATUITĂ!

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This