Ziua Cooperării Europene 2019

Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 se alătură și în acest an celorlalte programe de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradițional, Ziua Cooperării Europene.

Acțiunile noastre vor contribui la salvarea de vieți omenești., prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program.

”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina și în România, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale, Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuți, IvanoFrankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

Vă invităm să vă alăturați acestei inițiative și, prin mijloacele și canalele care vă stau la dispoziție, inclusiv pagina web și social media, să sprijiniți eforturile noastre de promovare a campaniei de donare de sânge.

În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorți, va acorda premiul cel mare, câte o bicicletă MTB pentru fiecare locație. Extragerea câștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie 2019.

Atragerea unui număr cât mai mare de donatori va face ca demersurile programului, ale partenerilor săi, dar și implicarea locuitorilor din cele două țări să contribuie cu adevărat la salvarea semenilor noștri. Vă mulțumim!

roua-newsletter-1_2019_ROr

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This