Va asteptam la cea mai noua spălătorie self service din Dorohoi.
Pasul 1 – Prespălare cu apă caldă și detergent.
O mare parte a detergentului se dizolvã imediat și contribuie
chimic la procesul de eliminare a murdãriei. O parte mai micã a detergentului sunt microparticulele elastice, cu solubilitate întârziatã, care ajung pe suprafața de curãțat cu ajutorul jetului de apã cu înaltã presiune și se comportã ca mii de „sfere minuscule de burete” eliminând și cea mai aderentã peliculã de murdãrie fãrã efect abraziv. Microparticulele se dizolvã și ele, dar cu întârziere, astfel nu rãmân urme de particule pe suprafața spãlatã, chiar dacã nu s-a fãcut o clãtire corespunzãtoare.
Pasul 2 – urmeaza o clatire cu turbojet. Curatarea nu este doar mai rapida ci si mai profundă.
Pasul 3. Dupã eliminarea murdãriei și efectuarea clãtirii cu apã curatã, existã posibilitatea de a aplica un tratament de suprafațã. În cadrul acestui proces aplicãm o peliculã de cearã incalzite, dezvoltatã cu nanotehnologie, care va proteja stratul de lac de intemperiile mediului înconjurãtor. Suprafața mașinii capãtã un strat protector optim, iar apa se scurge de pe suprafața lucioasã.
Pasul 4. Ultima clãtire se face cu apã demineralizatã prin osmozã. Rezultatul este o suprafațã strãlucitoare fãrã pete.
1 jeton 2,3 minute – 2,5 lei, astfel încât cu 10 lei aveti o masina super curată.
1 jeton aspirator – 4 minute
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This