Astăzi, 26 mai 2023, în comuna Pomârla a fost organizat evenimentul ”TARGUL DE PROMOVARE A ECONOMIEI SOCIALE”, eveniment organizat în cadrul proiectului ”Rețeaua întreprinderilor de economie socială pentru dezvoltarea Regiunii Nord-Est – R.I.E.S.” POCU/449/4/16/128512. Proiectul este implementat de Asociația Clara în parteneriat cu Asociația Biosilva, Asociația ”Institutul pentru partenerial social Bucovina”, Asociația Consultanților în dezvoltare comunitară și Comuna Pomârla.
La eveniment au participat atât reprezentanți ai instituțiilor publice locale din județul Botoșani, cât și reprezentanți ai partenerilor implicați în implementarea proiectului  și reprezentanți ai structurilor de economie socială.
Mulțumim pe această cale Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani și tuturor celor care au dat curs invitației noastre.
Proiectul este un succes, reușindu-se înființarea în cadrul proiectului a 21 structuri de economie socială și crearea a 110 locuri de muncă, din care 42 persoane angajate apartin grupurilor vulnerabile.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Share This